Κίνηση

Από τότε που μπορώ να θυμηθώ και πιο πριν, μου άρεσε η κίνηση…μεγαλώνοντας το έκανα τρόπο ζωής. Κινούμαι με όλους τους πιθανούς τρόπους. Αποφάσισα εδώ και πολύ καιρό πως μπορώ να κάνω τα πάντα…ναι το αποφάσισα γιατι είναι ξεκάθαρα θέμα απόφασης και εμπιστοσύνης στον εαυτό σου. Λατρεύω τον χορό , αγαπώ τον αθλητισμό, έκανα και έμαθα πράγματα που κάποτε τα θεωρούσα αδύνατα να τα καταφέρω. Το έκανα τρόπο ζωής με την πεποίθηση να “τραβήξω ” σ αυτό όσους περισσότερους μπορώ…να δώσω το χέρι μου και να τους φέρω κοντά μου…και να μην επιτρέψω σε κανέναν να με τραβήξει πίσω, όσους καταφέρω να εμπνεύσω είναι επιτυχία.

Κίνηση υπάρχει παντού γύρω μας, τίποτα δεν είναι σταθερό, η φύση ,η ζωή κινείται…κι εμείς μαζί τους. Το σώμα είναι φτιαγμένο να κάνει πολλά, να δοκιμάζει τα όριά του και να γίνει η καλύτερη εκδοχή του. Δεν μπορούμε να είμαστε όλοι ίδιοι, ούτε τέλειοι, δεν υπάρχει τελειότητα στη φύση και αυτή είναι η μαγεία. Έτσι κάθε σώμα είναι διαφορετικό και πρέπει καθένας να κάνει το καλύτερο που μπορεί με αυτό που έχει. Να φτάσει το μέγιστο των δυνατοτήτων του. Μα κυρίως….να αγαπήσει τις ατέλειές του και να τις δουλέψει. Όλα θέλουν ισορροπία, η διατροφή, η ζωή η κίνηση. Είναι πολύ βασικό να έχεις έναν σωστό τρόπο ζωής, ισορροπία παντού. Το σημαντικό δεν είναι , εξαντλητικές δίαιτες οι οποίες χαρίζουν ένα ωραίο σώμα ντυμένο, παροδικά και αυτό γιατί κάποια στιγμή τα κιλά επανέρχονται.

Σημασία έχει να κάνεις τρόπο ζωής αυτό το μοντέλο καθημερινότητας που θα περιέχει καλά και υγιεινά πράγματα για σένα. Τροφή ισορροπημένη, γυμναστική όπου το σώμα σου, θα σου αρέσει και γυμνό …και πολύ αγάπη σε οτιδήποτε κάνεις..πολύ αγάπη αυτό είναι το μυστικό.

Τα κιλά και η αστάθεια σε αυτά, συνήθως προέρχονται από ψυχολογικά αίτια. Βρες τα και δούλεψέ τα. Αντιμετώπισέ τα.

Ξύπνα ανέπνευσε βαθειά,νιώσε τυχερός για όλα όσα έχεις. Επέλεξε να ζεις σ ένα ιδανικό κόσμο. Είναι η απόφαση που πρέπει να πάρεις είχε πει ο Αινστάιν. Αν θες να επιλέξεις να ζεις σ ένα κόσμο φιλικό ή εχθρικό.

Φτιάξε κάθε μέρα την καλύτερη μέρα της ζωής σου.