Τι πρέπει να ξέρεις

Η καλή και ευτυχισμένη ζωή, εξαρτάται από εσένα τον ίδιο, έχεις το τιμόνι και οδηγείς τον εαυτό σου εκεί που εσύ θέλεις.

Εσύ ορίζεις την μοίρα σου και αυτό είναι και το πιο δύσκολο να το καταλάβεις. Τίποτα δεν είναι εύκολο και ονειρικά πλασμένο από την αρχή, θέλει δουλειά, προσωπική δουλειά και πίστη στον εαυτό σου για να βγεις στο φως. Αξίζει κάθε στιγμή που θα προσπαθήσεις και θα ξοδέψεις στο να συγκεντρωθείς σε αυτά που θες και σε αυτό που θες να είσαι.

Ξεκίνα από τα μικρά καθημερινά, ίσως ασήμαντα πράγματα και κάνε τα σημαντικά. Κάνε κάθε στιγμή να αξίζει. Μπορώ σιγά σιγά να σου δείξω τον τρόπο αλλά την πορεία θα την διανύσεις μόνος σου.

Πρέπει να καταλάβεις πως όλα είναι αλληλένδετα … ο νους, η ψυχή και το σώμα. Πρέπει να βρεις ισορροπία, να τα προσέχεις και να τα αγαπάς.

Να τα ταίζεις με αγάπη και θετική σκέψη, γιατί ο φόβος ξυπνάει τα τέρατα που κρύβουμε στην ψυχή μας και ζωντανεύουν με τις αρνητικές σκέψεις.

Πάψε να τους δίνεις τροφή. Πίστεψε στο αδύνατο, ξεκίνα να σκέφτεσαι μόνο θετικά, σαν να είναι δεδομένα όλα καλά. Άσε τα τέρατα νηστικά. Άστα να κοιμηθούν. Όλα είναι στην δύναμη που κρύβεις μέσα σου!

Α…!!! Και να θυμάσαι… Να σε αγαπάς!!!!

Σχόλια

Your email address will not be published.

10 − five =