Απόφαση ζωής

Και είναι κάτι στιγμές που έχεις μια σύνδεση, με κάτι που δεν ξέρεις τι ακριβώς είναι, που αισθάνεσαι ένα φωτάκι στο κεφάλι σου και λες….”ναι θα το κάνω”!!!! Κάπως έτσι ήρθε και σε μένα! Χρόνια με τα ενεργειακά, χορτοφάγος, λάτρης της φύσης και των χορταρικών από μιρκό παιδί…και έγινε το κλικ…Πλέον βίγκαν και πολύ περήφανη γι αυτό! Μια απόφαση που έπρεπε να είχα πάρει καιρό. Θέλει να αφιερώσεις λίγο χρόνο να διαβάσεις, να ενημερωθείς, να βρεις κάποιον που μπορεί να σε κατατοπίσει ώστε να ξεκινήσεις σωστά, να σκεφτείς αν αυτό είναι όντως για σένα και μπορείς να το υποστηρίξεις. Αν πραγματικά σε εκφράζει και να αισθανθείς με όλο σου το είναι ότι αυτή είναι η ζωή που θέλεις, ότι δεν θα σου τρέχουν τα σάλια με κάθε τι που θα βλέπεις να τρώνε οι άλλοι!

Είχα πολλές λάθος εντυπώσεις…πως είναι πολύ δύσκολο, πολύ ακριβό για μένα και θέλει απίστευτο χρόνο.

Ακριβά είναι όντως κάποια προιόντα αλλά όχι όταν τα παίρνεις να τα φτιάξεις μόνος σου. Υπάρχουν πάρα πολλές συνταγές , εύκολες και λίγο πιο δύσκολες στην πορεία. Δεν φανταζόμουν τον εαυτό μου να φτιάχνω μόνη μου φύτρα ή τυρί από κάσιους! Κι όμως!!! Και πολύ το χαίρομαι! Έχει απίστευτο ενδιαφέρον σε σχέση με το καθημερινό βαρετό μαγείρεμα.

Και ναι….μπήκα στην διαδικασία να μαγειρεύω δυο και πάνω φαγητά καθημερινά, διότι κανείς άλλος από την οικογένεια δεν ακολουθεί αυτή την διατροφή! Το χαίρομαι απίστευτα! Νιώθω πιο υγιείς από ποτέ! Ενέργεια στο μέγιστο και αισθάνομαι το σώμα μου πιο καθαρό από ποτέ!

Επίσης πλέον δεν με νοιάζει αν με κοιτάνε περίεργα οι άλλοι για τις προτιμήσεις μου. Το σώμα μου και το στομάχι μου ήταν αυτό ακριβώς που χρειαζόταν.

Πάντα πιεζόμουν για αυτό που θεωρούσαν όλοι σωστό για μένα! Υπήρχε η λάθος εντύπωση πως όποιος γυμνάζεται πολύ πρέπει να τρώει κρέας! Πόσο λάθος!Πόσα άλλα πράγματα υπάρχουν που παίρνεις πολλά περρισσότερα και χωρίς να υποφέρει κανένα ζώο.

Εγώ πλέον πετάω! Πετάω με δικά μου φτερά!