Η Αύρα μας

Τι είναι η αύρα? Είναι το ενεργειακό πεδίο που μας περιβάλλει. Είναι το “στρώμα” που απλώνεται πέρα από το φυσικό μας σώμα. Υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι ασχολούνται με αυτό, μπορούν να εντοπίσουν τα χρώματα της αύρας με γυμνό μάτι και να αντιληφθούν ακόμα και θέματα υγείας. Η αύρα μας απλώνεται περίπου 2 εκ. από το σώμα μας . Κάθε ζωντανός οργανισμός έχει αύρα, έχει ενέργεια και μαγνητικό πεδίο.

Η αύρα φαίνεται ξεκάθαρα με ειδικές κάμερες και έχει παρατηρηθεί πως όταν αλλάζουν τα συναισθήματα του ανθρώπου, αλλάζει και το χρώμα της.

Ένα από τα βιβλία που λατρεύω και πραγματικά με έχει μαγέψει είναι το “χέρια όλο φως” της Barbara Ann Brennan. Είναι ένα πραγματικό εγχειρίδιο που αξίζει να το διαβάσει και να το μελετήσει κανείς.

Η Barbara Brennan είναι εν ενεργεία θεραπέυτρια και ερευνήτρια στην ΝΑΣΑ. Έχει ασχοληθεί πολύ με τα ανθρώπινα ενεργειακά πεδία, έχει εκπαιδευτεί στη βιοενεργειακή θεραπεία. Οι μαρτυρίες που μοιράζεται και οι γνώσεις της, πραγματικά με ταξιδεύουν.

Το σύμπαν και οτιδήποτε μας περιβάλλει έχει μαγνητικό πεδίο και μπορούμε να κάνουμε πολλά με αυτό. Μα κυρίως πρέπει να το φροντίζουμε, να προσέχουμε να διατηρούμε τα χρώματα της αύρας μας ζωντανά, έντονα. Ακόμα και το “μάτι” δεν είναι κάτι παραπάνω από την εισβολή ενός μαγνητικού πεδίου μέσα σ ένα άλλο.

Πως θα καθαρίσουμε την αύρα μας? Πως θα διατηρήσουμε την καλή μας ενέργεια και τα χρώματά μας? Το φως που μας περιβάλλει?

1)Ένας δυνατός και σίγουρος τρόπος είναι ο διαλογισμός. Ανάψτε ένα κεράκι χαλαρώστε και για 10 λεπτά οραματιστείτε να σας λούζει λευκό καθαρό φως.

2)Είναι πολύ καλό να υπάρχει μέσα στον χώρο σας μπαμπού. Καθαρίζουν την ενέργεια και λειτουργούν σαν feng shui.

3)Υπάρχουν διάφορα σπρέι με αιθέρια έλαια τα οποία καθαρίζουν τον χώρο αλλά και τον εαυτό σας.

4)Κάψτε στην ειδική συσκευή, φασκόμηλο και δεντρολίβανο, μυρίζουν υπέροχα και καθαρίζουν τον χώρο.

Υπάρχουν υπέροχα αρωματικά για τον χώρο σε σπρέι ή σε στικς όπου καίγονται, σε μαγαζιά με feng shui, όπου μπορείτε να προμηθευτείτε και να ενισχύσετε τον χώρο σας.

Ο πιο δυνατός “καθαρισμός”είναι στα χέρια σου. Ο καθένας μπορεί να αυτοκαθαριστεί καθημερινά, απλώς με θετικές σκέψεις, με ένα μεγάλο χαμόγελο ή με μερικές βαθειές αναπνοές .